Ремонт і будівництво автодоріг Кіровоградщини - серед пріоритетних завдань на 2018 рік

Січень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 815 | Коментарі: 0

Цього року буде виділено більше коштів з Державного бюджету на будівництво і ремонт доріг, ніж минулого.

Частину доріг передали на обласний рівень – 4,2 тисячі кілометрів, на їх утримання держава із Дорожнього фонду цього року виділяє 381,6 мільйонів гривень. На ці кошти ми будемо проводити поточні і капітальні ремонти", – наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко керівникам територій під час наради з питань мобілізаційної роботи. Очільник ОДА підкреслив, що ремонт і будівництво доріг на Кіровоградщині – одне із ключових завдань на 2018 рік.

Нині, за словами Сергія Кузьменка, тривають консультації з очільниками міст і районів стосовно визначення ділянок обласних доріг, які буде відремонтовано до кінця року. На утримання і ремонт державних доріг і надалі будуть надходити кошти з Держбюджету.

"Сподіваюся, що цього року буде багато зроблено для покращення автодоріг в області. І також сподіваюсь, що такі позитивні зміни відбуватимуться в кожному місті і в кожному районі. Фінансові можливості для цього є. Треба лише ваша активність, координація дій і відповідальний контроль", – наголосив керівникам територій голова облдержадміністрації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool