Ремонт доріг у Кіровограді необхідно пришвидшити

Липень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 714 | Коментарі: 0

На цьому, сьогодні, 5 липня, під час апаратної наради, наголосив міський голова Кіровограда Андрій Райкович.

За традицією на нараді найперше обговорили стан міського господарства. Андрій Райкович тим, як нині ведуться ремонти доріг – незадоволений.

- Мене не влаштовують такі темпи роботи! Запрошуйте сюди тих виконавців, які гальмують графіки. Будь-ласка, на сайт, у ЗМІ продовжуйте щоденно подавати свіжу інформацію, де і які роботи проводяться. Люди повинні бачити і знати, де, коли, яка вулиця чи об’єкт стають під ремонт.

Ще одне завдання для комунальників – не припиняти покіс трави, та впорядковувати клумби в місті.

- Уздовж магістральних вулиць, де цього річ ми висадили квітникові полоси, бо це ще не клумби в класичному розумінні, необхідно частіше працювати мотокосами. Знаю – важко! Однак в’їзди в місто, газони, проїзди в спальні мікрорайони, магістральні дороги повинні бути прибрані. Це стосується і територій шкіл, лікарень, магазинів.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool