Регіональну філію «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» очолив Григорій Бойко

Березень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 939 | Коментарі: 0

Відповідно до наказу ПАТ «Укрзалізниця» від 26.02.2016 №307-ос, з 29 лютого 2016 року на посаду начальника регіональної філії «Одеська залізниця» призначено Григорія Бойко.

Нагадаємо, що згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 20 січня 2016 року №30-р, Григорій Бойко був звільнений від виконання обов’язків начальника ДП «Одеська залізниця» у зв’язку з переходом на іншу роботу.

Григорій Бойко очолює Одеську магістраль з лютого 2015 року. За цей час під його керівництвом було впроваджено декілька пілотних проектів та програм, які стали основою позитивних зрушень на держпідприємстві. Найбільш успішними є програма стабілізації фінансово-економічних показників та «Бережливе виробництво», завдяки впровадженню яких досягнуто значного економічного ефекту та заощадженню чималих коштів. Крім цього, він активно продовжує розвивати ініціативу державно-приватного партнерства, засновує новітню залізничну культуру завдяки впровадженню передового європейського досвіту та сучасних інновацій на підприємстві.

Додамо, Григорій Бойко працює на Одеській магістралі понад 30 років – з 1984 року, розпочавши свою трудову діяльність на станції Одеса-Сортувальна, де працював черговим по станції, головним інженером. З 2010 по квітень 2014 обіймав посаду першого заступника – головного інженера Одеської залізниці. Має низку галузевих нагород та відзнак.

Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool