Речі відомих особистостей Кіровоградщини виставлять на аукціон

Листопад 27, 2014 | Новини | Переглядів: 939 | Коментарі: 0

10 грудня 2014 року о 17:00 годині на базі Кіровоградського обласного художнього музею відбудеться Благодійний аукціон.

Головна мета - допомога військовослужбовцям Кіровоградщини, що постраждали внаслідок проведення антитерористичної операції на Сході країни та перебувають на стаціонарному лікуванні в медичних закладах. Організаторами заходи стали управління молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації та молодіжна рада III скликання при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради.
На Благодійному аукціоні будуть виставлені в якості лотів речі відомих особистостей Кіровоградщини – чиновників вищого рангу, бізнесменів, культурних та громадських діячів.
Кошти, зібрані на аукціоні будуть направлені на допомогу пораненим воякам Кіровоградщини. Захід відбудеться за участі голови обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool