Реалізація масштабної програми ремонту доріг у Кіровограді

Липень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

Кіровоград вступає в період активного і, що важливо, массового ремонту дорожнього покриття на вулицях обласного центру і на міжбудинкових територіях.

Програма будівництва, реконструкції, ремонту доріг та експлуатації дорожньої системи міста цього року надзвичайно напружена. Так на капітальний ремонт доріг у міському бюджеті передбачено 19,6 мільйона гривень, на поточний – 20,8 мільйонів гривень. Ще майже 10 мільйонів гривень буде освоєно під час капітального ремонту дворових територій.

Ситуація з відновленням асфальтового покриття на мапі Кіровограда оперативно змінюється, як на карті бойових дій. Одні дороги ремонтуються, на інші готується пректно – кошторисна документація, проводяться тендерні процедури. Одночасно до профільного управління міської ради надходять нові звернення і заяви від мешканців міста з проханням благоустроїти нові території обласного центру.

Секретар міської ради Іван Марковський тримає руку на пульсі цього складного процесу. Сьогодні він встиг перевірити хід виконання ремонту дворової території, обмеженої вулицями Комарова і 50 років Жовтня. Тут тривають підготовчі роботи до асфальтування, встановлюються бордюри. Місцеві мешканці з цікавістю виглядають з балконів, давно у їхніх дворах не було такої приємної робочої метушні.

Після інспекції маршрут секретаря міськогої ради проліг вулицями і дворами, жителі яких звернулися до міської ради з проханням про ремонти. Вже перший візит на вулицю Повітрянофлотську показав, що ділянки дороги, яка веде до гуртожитку у будинку №67 фактично не існує. Зруйноване дорожнє полотно і у дворах за адресами Героїв Сталінграду, 23, Зінченка, 5, 7, Фортечний, 23, Зінченка, 4-б.

Іван Марковський відразу доручив керівнику головного управління житлово – комунального господарства Олександру Хачатуряну готувати зміни до програми ремонту доріг у Кіровограді із врахування цих адрес. Найближчим часом відповідний проект рішення розглянуть депутаські комісії і він буде винесений на розгляд міської ради.
- Я хочу, щоб кіровоградці знали, що реалізація в обласному центрі масштабної програми ремонту доріг – це результат ефективної і злагодженої роботи усього депутаського корпусу міста, - наголосив Іван Марковський. Такі рішення, як правило, приймаються одноголосно і знаходять підтримку у всіх депутатів. Тому, якщо ви бачите, що хтось із депутатів у рекламі на дерях під’їздів будинків, чи у “фейсбуці” намагається приписати собі особливі заслуги у тому, що в Кіровограді з’явилася заасфальтована дорога чи подвір’я, маєте розуміти, що він із усіх сил намагається тягнути ковдру на себе. Але не може один депутат любити своє місто більше за інших, і не може він одинаком зробити більше за весь депутаський корпус. Це той випадок, коли один у полі не воїн. Це той випадок, коли цінується командна робота на результат для усього міста.

Сьогодні у міській раді завершуються тендерні процедури, які визначать виконавців капітального і поточного ремонту великої кількості об’єктів у обласному центрі. Тендери завершені по 26 об’єктам і в головному управлінні ЖКГ переконані, що до 17 липня будуть укладені угоди з переможцями. Тож вже фактично 20 липня у Кіровограді розпочнеться довгоочікуваний великий ремонт.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool