Разом зможемо допомогти! (ФОТО)

Лютий 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1572 | Коментарі: 0

Олег Люнас вже чотири роки бореться зі страшною хворобою анапластична олігодендроастроцітома – злоякісна пухлина головного мозку. Мати Олежки померла також від онкозахорюваня і він лишилася сиротою.

На лікування, лише на першому етапі, потрібно майже 45 тисяч гривень. Хлопець дуже вразливий, сумлінний і головне вірить в своє одужання, а все завдяки тим людям, які відгукнулися на допомогу для нього – розповідає Наталя Селецька, волонтер організації відкритої асоціації, груп і осіб, які парують з онкохворими дітьми «Жити завтра». 

Олегові вже допомогли дуже багато людей та організацій, серед них ГО «Серце матері», депутат Володимир Зворигін, голова ГО «Добра справа» Олександр Ніколаєнко, Кіровоградський обласний фонд «Розвиток Кіровоградщини» та багато інших, які просто перераховували на рахунок кошти для лікування.

Тітка Галя, яка є опікуном Олега, теж хворіє, дуже хвилюється за хлопця і з глибокою вдячністю приймає допомогу, адже не зважаючи на те, що всі кошти родини йдуть перш за все на лікування дитини, самотужки зібрати необхідну суму просто неможливо.

Реквізити, щоб перерахувати кошти для допомоги Олегові:
Отримувач: ПриватБанк
Найменування Банку: ПриватБанк
№ рахунку: 2924 4825 5091 00
МФО: 305299
ОКПО: 14360570
Призначення: поповнення картрахунку 6762 4667 6823 6323 (Конюх Галина Григорівна, опікун хлопчика; тел.. 066 790-09-28 )
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool