Райкович відновить роботу соціальних магазинів й аптек у Кіровограді

Листопад 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1523 | Коментарі: 0

Лідер виборчої гонки, єдиний кандидат від демократичних сил Андрій Райкович планує відновити в обласному центрі соціальні магазини й аптеки.

– Ми повинні повернути «Соціальному магазину» статус дійсно соціального. На зустрічах жителі міста не раз говорили мені про таку необхідність. Адже раніше вони могли купувати продукти дешевше, сьогодні ж такої можливості у них немає. Людям зараз жити дуже важко, тому завдання влади – максимально їм допомогти, – наголошує Андрій Райкович. – Товари у соціальному магазині мають реалізовуватися з мінімальною торговельною націнкою. Це можна вирішити з допомогою соціально орієнтованого бізнесу.

Андрій Райкович переконаний: соціальні магазини й аптеки мають бути у кожному мікрорайоні Кіровограда.
Він уже запланував зустрічі як із потужними виробниками харчових продуктів, так і з представниками фармацевтичної галузі, аби обговорити це питання.

– Головна мета, щоб і в соцмагазині, і в комунальній аптеці люди мали змогу купувати товари та ліки за нижчими цінами, ніж в інших крамницях чи аптеках. У соцмагазині повинні бути представлені товари місцевого виробництва – якісні і дешевші, а в аптеках – вітчизняні медикаменти, які теж доступніші за ціною, – зауважив Андрій Райкович і уточнив, що також ініціюватиме створення спеціальної соціальної картки кіровоградця, котра матиме схожі функції з аналогічною карткою, якою користуються малозабезпечені жителі Києва.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool