Раніше судимий за крадіжки затриманий за підозрою у скоєнні подібних злочинів

Лютий 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1243 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні понад десяти крадіжок затримали 27-річного жителя одного із населених пунктів району. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Зловмисник ніде не працював та, оскільки раніше вже відбував у місцях позбавлення волі покарання за крадіжки, не вигадав нічого кращого, як заробляти на прожиття у такий же спосіб. Діяв злодій уночі, проникаючи до господарських будівель та гаражів місцевих жителів. Не гребував нічим, починаючи від домашньої живності – кролів та гусей – і закінчуючи виробами із металу та різноманітними інструментами і господарським приладдям.

Наразі вже доведено причетність підозрюваного до 11 крадіжок, скоєних на території населеного пункту у минулому та на початку цього року, – розповідає начальник Олександрійського РВ УМВС в області Василь Титаренко. Як встановили правоохоронці, зловмисник збував крадене майно у районному центрі через знайомих. Отримані кошти чоловік витрачав на продукти харчування та марихуану. Кілька викрадених речей оперативники вилучили.
Затримали підозрюваного в одному із нежилих будинків, де він переховувався від працівників міліції. Стосовно особи обрано міру запобіжного заходу – арешт.
За фактами скоєних злочинів порушено кримінальні справи за ч. 2, 3 ст. 185 (крадіжка) КК України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до шести років. Слідство триває. Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного до скоєння інших подібних злочинів на території району та міста Олександрії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool