Раніше судимий чоловік вчинив розбійні напади у Кропивницькому

Лютий 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1322 | Коментарі: 0

34-річний раніше судимий житель обласного центру, погрожуючи предметом, схожим на меч, та ножем, відібрав грошові кошти у жительок обласного центру. За скоєне чоловіку загрожує до 12 років ув’язнення.

Повідомлення про розбій надійшло до Кропивницького відділу поліції від 42-річної місцевої жительки.

Потерпіла розповіла про те, що прийшла до свого знайомого додому з приводу купівлі дров. Як тільки вона зайшла до помешкання, чоловік схопив предмет, схожий на меч, та почав вимагати гроші. Налякана жінка змушена була віддати нападнику 2 200 гривень. Побоюючись розправи з боку чоловіка, відразу ж не повідомила про те, що сталося, у поліцію. А вже через декілька днів вночі зловмисник знову наважився на злочин. Цього разу розбійник сам прийшов до помешкання потерпілої, переліз через огорожу та увійшов до приміщення літньої кухні. У момент нападу там знаходилася 59-річна родичка власниці будинку. Побачивши жінку, нападник схопив зі столу ножа та почав погрожувати їй та вимагати грошові кошти. Заволодівши грошами у сумі 4800 гривень, чоловік поспішив покинути будинок.

«Поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до розбійного нападу, та затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 34-річний раніше судимий за майнові злочини місцевий житель. За місцем проживання чоловіка правоохоронці виявили та вилучили речовий доказ кримінального правопорушення – предмет, схожий на меч», - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Особі оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ч. 1, 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool