Радниця голови облради у своєму виступі в YRN розповіла про війну в Україні

Березень 10, 2023 | Новини | Переглядів: 801 | Коментарі: 0

Радниця голови Кіровоградської обласної ради Сергія Шульги з молодіжних питань Дар‘я Сустрєтова виступаючи в молодіжній регіональній мережі (YRN) Асамблеї європейських регіонів у Брюсселі розповіла про те, як молодь в Україні переживає війну, сьогодні 10 березня.

«Мільйони молодих людей в Україні страждають від війни. І сьогодні дуже важливо говорити про їхнє ментальне здоров‘я. До війни молодь в Україні так само як і в інших країнах Європи будувала плани на майбутнє, мала багато ініціатив і працювала над їхнім утіленням. Війна обірвала не тільки мрії, а й багато життів. Тільки мій регіон від початку війни зазнав більше 20 ракетних атак. Сьогодні моя місія повернути молодим людям, які постраждали від війни, можливість не лише мріяти, а й втілювати свої мрії. Це складна терапія, але вона нам дуже потрібна. Європа і весь світ зараз активно підтримують українців. YRN може стати частиною цього потужного руху», - зазначила зокрема Дар‘я Сустрєтова.

Радниця презентувала в YRN проєкт зі створення міжнародної соціально-психологічної платформи для молоді.

«Моя професійна місія: розширювати можливості сильних людей, якими є українці. Власне, саме тому я хочу представити вам ідею проєкту соціально-психологічної платформи, де молодь із усіх європейських регіонів зможе знайти простір для свого розвитку і підтримки один одного», - уточнила вона.


Дар‘я Сустрєтова – професійний психолог. Навчалася в Національному університеті імені Шевченка (Україна) та в Новійському університеті прикладних наук (Фінляндія). Має досвід роботи з міжнародними громадськими організаціями. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool