Радниця голови облради очолила комітет ментального здоров`я в YRN

Березень 10, 2023 | Новини | Переглядів: 901 | Коментарі: 0

Радниця голови Кіровоградської обласної ради Сергія Шульги з молодіжних питань Дар‘я Сустрєтова очолила комітет ментального здоров‘я та добробуту в керівному органі молодіжної регіональної мережі (YRN) Асамблеї європейських регіонів. Відповідне рішення делегати ухвалили сьогодні, 10 березня.

«Дякую усім за підтримку, що проголосували за мою кандидатуру! Це має велике значення не лише для мене, а й для Кіровоградщини. Адже наш регіон отримав можливість стати частиною великої молодіжної європейської команди», - прокоментувала Дар‘я Сустрєтова.

Також членом молодіжної регіональної мережі (YRN) Асамблеї європейських регіонів став радник голови Кіровоградської обласної ради Сергія Шульги з молодіжних питань Владислав Жабко.

«Молодіжна регіональна мережа Асамблеї європейських регіонів відновлює свою активну роботу. Ковід поставив на паузу діяльність організації. Сьогодні відбулися презентації кандидатів на керівні посади. Ми обрали раду, президію і голів тематичних комітетів. Вітаю Дар‘ю і радію, що Кіровоградщина заявила про себе на молодіжному рівні у Європі», - додав Владислав Жабко.

Як уже повідомлялося, під час виступу в YRN Дар‘я Сустрєтова розповіла про війну в Україні та презентувала ідею проєкту міжнародної соціально-психологічної платформи для молоді. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool