Радник Міністра внутрішніх справ України провів прийом громадян у Кропивницькому

Листопад 30, 2017 | Новини | Переглядів: 1059 | Коментарі: 0

30 листопада у рамках робочого візиту Володимир Мартиненко спілкувався з місцевими жителями з питань, що відносяться до компетенції Міністерства.

Загалом близько 10 громадян виявили бажання звернутися до Голови Громадської ради при МВС України зі своїми проблемами, а також побажаннями щодо роботи органів виконавчої влади, діяльність яких координується Міністром.

Переважна більшість питань стосувалися ходу розслідування окремих кримінальних проваджень, розшуку безвісти зниклих осіб, обговорювалися пропозиції щодо покращення умов роботи дільничних офіцерів поліції.
Протягом майже двох годин Володимир Мартиненко спілкувався із заявниками, надав кожному роз’яснення з питань, які їх хвилювали.

Усі звернення, що надійшли від громадян під час прийому, взяті радником Міністра на особистий контроль.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool