Рада євроклубів Кіровоградщини проводить круглий стіл

Грудень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

За сприянням та підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні, Департаменту освіти і науки, Управління у справах молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, Управління освіти Кіровоградської міської ради, Кіровоградського ЦЄІ 9 грудня 2014 року о 13.00 Рада євроклубів Кіровоградщини Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості проводять круглий стіл «Безпечна Україна. Безпечна Європа. Безпечний Світ».

Метою заходу є поширення інформації та знань у сфері освіти, безпеки та сприяння патріотичному вихованню молоді через поглиблення розуміння діяльності міжнародних організацій, які відповідають за безпеку в світі; зацікавлення молоді проблематикою багатосторонніх міжнародних відносин; сприяння взаємодії влади, навчальних закладів та громадських організацій у поширенні кращого вітчизняного та міжнародного досвіду з цих питань, поглибленню міжнародної співпраці, запровадженню сучасних інтерактивних форм навчання.
Участь у круглому столі братимуть учні загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів Кіровоградської області віком від 14 до 20 років, які мають бажання перевірити та поглибити свої знання з питань співпраці України з ЄС та НАТО.
Керівники євроклубів та молодіжних об’єднань, які підготували учасників круглого столу, будуть мати можливість обмінятись досвідом, новітніми формами роботи з молоддю.
Результатом роботи круглого столу буде резолюція, яка містить ідеї та рішення, обговорені та прийняті учасниками, щодо участі у підготовленні «регіонального паспорту безпеки» (РПБ), який фіксує і узагальнює проблеми безпеки, їх природу, певні тенденції і виклики саме для нашого регіону і містить пропозиції і рекомендації щодо шляхів їх поступового вирішення.
Під час урочистостей буде відбуватись нагородження переможців обласного конкурсу до Міжнародного дня толерантності «Толерантність як основа сучасного світу».
Контактні особи: Арутюнян Олена Сергіївна 0501725751
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool