П’ятнадцять кіровоградців прийшли на прийом до Андрія Райковича

Червень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1060 | Коментарі: 0

Сьогодні, 9 червня, міський голова Кіровограда Андрій Райкович провів особистий прийом громадян. Озвучити свої проблеми та прохання прийшли п’ятнадцять кіровоградців.

Питання, які вони порушили перед очільником міста, стосувались медицини, отримання житла, оформлення гаражів, проте, як завжди, лідером у зверненнях громадян залишаються проблеми галузі ЖКГ.
Мешканці багатоквартирного будинку, що по вулиці Євгена Тельноваскаржилися на поганий стан дорожнього покриття.
- У нашому дворі неможливо пройти, я пенсіонерка, ходжу погано, мені складно пересуватись – розповіла одна із заявниць – ми дуже просимо допомогти у вирішенні цього питання, і заасфальтувати нам дорогу.
Андрій Райкович дав завдання спеціалістам головного управління ЖКГ терміново виїхати на місце, і обстежити, в якому стані дорожнє покриття в дворі заявників.
- Я беру це питання під особистий контроль, – запевнив міський голова. – Спеціалісти управління житлово – комунального господарства приїдуть і обстежать територію. При перерозподілі бюджету це питання ми врахуємо, намагатимемось відновити дорожнє покриття до кінця літа.
Працюватимемо активно, але людей напризволяще не залишимо, наголосив Андрій Райкович. Всі питання, що сьогодні озвучили кіровоградці відповідні управління взяли під контроль.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool