П’яна сварка закінчилася вбивством

Вересень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1219 | Коментарі: 0

Працівники Ульяновського РВ УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у скоєнні вбивства 39-річного жителя районного центру.

До райвідділу міліції надійшло повідомлення, що у будинку місцевих жителів помер чоловік, який перебував у них в гостях.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявися 37-річний житель одного із сіл Маловисківського району. Під час огляду на тілі померлого було виявлено численні садна на обличчі. За результатами СМЕ, смерть потерпілого настала внаслідок забою головного мозку, ЗЧМТ з переломом кісток черепа.
Працівники міліції попередньо встановили, що чоловік разом з місцевим жителем перебував у будинку знайомих. Між гостями під час спільного розпиття спиртних напоїв виникла сварка, у ході якої старший із них ударив молодшого табуретом по голові, спричинивши смертельні тілесні ушкодження.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримано у порядку ст. 115 КПК України. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool