«Пульс» - як ефективний індикатор якості взаємодії бізнесу з фіскальними органами Кіровоградщини

Лютий 18, 2015 | Новини | Переглядів: 784 | Коментарі: 0

Саме завдяки цьому сервісу клієнти органів Державної фіскальної служби Кіровоградщини, в тому числі і суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності, вирішують проблемні питання, які виникають у веденні бізнесу та під час спілкування із службовими особами відомства.

Протягом січня 2015 року до сервісу „Пульс” надійшло 9 звернень щодо неправомірних дій або бездіяльності працівників органів ДФС Кіровоградської області.
Більшість дзвінків стосувалися питань роботи органів ДФС – 33,3 відсотки від загальної кількості звернень.
Всі звернення, направлені до сервісу були розглянуті вчасно та в повному обсязі.
Головне управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області нагадує, що „Пульс” – це інтерактивний сервіс, за допомогою якого приймаються звернення від платників з податкових та митних питань. Поскаржитися на неправомірні дії або бездіяльність працівників органів державної фіскальної служби, оперативно вирішити суперечливі питання, які відносяться до компетенції відомства, можна за телефоном (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool