Публічна лекція у стінах обласного художнього музея

Січень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1190 | Коментарі: 0

11 січня 2012 року у Кіровоградському обласному художньому музеї була проведена публічна лекція на тему «Небесне та земне у символіці православного храму. Історія виникнення та архітектура православного храму».

Слухачами лекції стали учні та студенти навчальних закладів м. Кіровограда, відбулась в рамках циклу лекцій «Сторінки історії українського православ’я». Лекцію провела експерт Кіровоградської обласної громадської організації «Територія успіху» Ірина Згривець. Її цікава розповідь була доповнена яскравим відеорядом.
 Це другий захід в рамках вищезазначеного циклу. Сподіваємось, що лекції, присвячені історії православ’я і надалі будуть викликати зацікавленість широкої аудиторії.

Ганна Осіпова – заступник директора Кіровоградського обласного художнього музею з наукової роботи


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool