Проведено спільне відпрацювання лісового масиву у Світловодському районі

Травень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 805 | Коментарі: 0

15 травня проведено роз’яснювальну роботу щодо правил поведінки у лісових масивах у Світловодському та Благовіщенському районах.

При цьому рятувальники Світловодського міськрайвідділу провели спільний рейд з поліцейським та працівником лісового господарства.

Так, фахівці Служби порятунку спілкувались із громадянами, яких зустріли у зелених зонах, стосовно особистої відповідальності кожного, хто прийшов до лісу чи парку, за збереження природних насаджень від пожеж. Якщо кинутий недопалок чи не погашений сірник на тротуар у житловому секторі не обов’язково призведе до пожежі, то інша ситуація складеться у лісовій зоні. Тут і хвойний настил, і рослинність з високою ймовірністю сприятимуть швидкому виникненню пожежі. Саме тому в період підвищеної пожежної небезпеки взагалі слід утриматись від будь-яких дій, які можуть викликати займання у лісових масивах. Та оскільки мало хто з громадян під час пікніка у затінку дерев утримається від бажання приготувати страву на відкритому вогнищі, рятувальники закликали чітко дотримуватись правил розведення багаття.
Для закріплення інформації усім співрозмовникам було роздано застережні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool