Проведено перевірку павільйонів та кіосків

Травень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

4 травня на виконання рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 31 травня 2011 року № 570 “Про упорядкування роздрібної торгівлі пивом, алкогольними та слабоалкогольними напоями на території міста Кіровограда” спеціалістами управління розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Кіровоградської міської ради та працівником Ленінського ВМ УМВС України в Кіровоградській області проведено перевірку павільйонів та кіосків, розташованих в радіусі 300 м від шкіл, дитячих садків та спортивних закладів щодо наявності у продажу пива.

 

Перевірено кіоск “Хліб, молоко”, розташованого по пров. Фортечному, напроти ЗОШ № 16, та кіоск “Оленка”  по вул.Шевченка, біля гімназії ім..Т.Г.Шевченка. В результаті перевірки працівником міліції складено 2 протоколи за продаж пива в кіосках, розташованих в радіусі 300 м від шкіл. 
Торгуючим роз’яснено вимоги діючого законодавства щодо вилучення слабоалкогольних напоїв і пива із асортиментного переліку зазначених кіосків. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool