Проведено обласні змагання кращих ланок газодимозахисної служби (ФОТО)

Вересень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1387 | Коментарі: 0

У Кіровограді на базі навчального пункту проведено обласний етап змагань кращих ланок газодимозахисної служби пожежно-рятувальних підрозділів області.

Попередньо у підрозділах області було проведено районні етапи змагань та визначено рятувальників, кращих за професією. Газодимозахисна служба - комплекс заходів, який проводиться для проведення робіт у загазованих і задимлених середовищах з метою рятування людей, гасіння пожеж, ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків.
Команди змагалися у трьох етапах. Перший етап – теоретичний, в якому особовий склад показав знання основних документів з організації газодимозахисної служби. Практична частина змагань проходила в умовах, максимально наближених до реальних. На другому етапі рятувальники повинні пройти модульний лабіринт теплокамери. Виконують цю вправу у засобах індивідуального захисту дихання та при цьому необіхдно якнайшвидше знайти вихід з лабіринту. На третьому етапі рятувальники у спеціальному спорядженні проходили лабіринт димокамери, виконували заходи з рятування макету потерпілого, який знаходився у непридатному для дихання середовищі. Після порятунку постраждалого учасники змагань проводили рукавну лінію та подавали воду за допомогою ствола «Б».
Перемогу отримали команди, які найшвидше виконали вправи та допустили найменше помилок. Отже, за результатами змагань, першою стала команда державної пожежно-рятувальної частини №29 смт Олександрівки, «срібло» дісталося команді державного пожежно-рятувального загону №1 міста Кіровограда, «бронзу» завоювали рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №32 смт Петрове.
Прес-служба ТУ МНС в області

Проведено обласні змагання кращих ланок газодимозахисної служби (ФОТО)

Проведено обласні змагання кращих ланок газодимозахисної служби (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool