Протягом вихідних рятувальники надавали допомогу на автошляхах області

Січень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1075 | Коментарі: 0

21 січня в селі Катеринівка Долинського району допомогли вилучити автомобіль «швидкої» зі снігового замету. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

22 січня вночі поблизу села Григорівка Новоукраїнського району рятувальники допомогли водію вилучити автомобіль «Lanos» з кювету. В селі Копані Знам’янського району рятувальники надали допомогу по виїзду на підйом трьох пасажирських автобусів. У смт Вільшанці місцевий підрозділ надав допомогу по буксируванню двох автомобілів «КАМАЗ-5320» та по вилученню автомобіля «ВАЗ 21043» з кювету. У Кіровограді та Знам’янці цього дня зі снігових заметів вилучали «Газель» та «Фіат», відповідно. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool