Протягом вихідних рятувальники допомагали жителям області боротися з негодою (ФОТО)

Червень 30, 2011 | Новини | Переглядів: 1568 | Коментарі: 0

Погіршення погодних умов не залишило без роботи рятувальні підрозділи області. Протягом вихідних бійцям служби «101» довелося неодноразово допомагати комунальним службам прибирати дерева з дахів будинків, автомобілів та проїжджих частин вулиць та відкачувати дощову воду з тих місць, де вона особливо дошкуляла жителям. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області.

Дерева, що впали, прибирали у Вільшанці, Новгородці та у обласному центрі. Відкачували воду у Олександрії та Новомиргороді. У Кіровограді місцеві рятувальники допомогли власнику автівки витягти легковик з прибережної частини водойми у районі Солдатських ставків.

Протягом вихідних рятувальники допомагали жителям області боротися з негодою (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool