Протягом січня 2014 року третину імпорту Кіровоградщини складало насіння кукурудзи

Лютий 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1006 | Коментарі: 0

За перший місяць 2014 року зовнішньоторговельний обіг товарів Кіровоградщини склав 555 млн. грн., в тому числі експорт – 345 млн. грн., імпорт – 210 млн. грн.

Основними бюджетоформуючими імпортними товарами у січні були насіння кукурудзи – 29%, газ – 9,6%, сільгосптехніка та обладнання до неї – 7,6%, м’ясопродукція – 7,3%, метанол технічний – 6,9%, полімери – 5,4%, сільгосптехніка – 4,1%, олія тропічних культур – 3,7%, томатна паста – 1,7%, вироби з чорних металів – 1,3%. Питома вага в загальній сумі надходжень по цим товарам становить 76,7%, а сума сплачених митних платежів – понад 30 млн. грн.
– Ввезення посівмату та сільгосптехніки на початку весняно-польових робіт є характерним для кіровоградського регіону. Тому, від того, наскільки якісно та у встановлені терміни землероби проведуть посівну кампанію, багато в чому залежить доля майбутнього врожаю та, відповідно, соціально-економічна ситуація в області, – зазначив начальник Кіровоградської митниці Міндоходів Павло Скальський.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool