Протягом року соціальні виплати зростатимуть - Глава держави

Березень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

Протягом 2012 року соціальні виплати різним категоріям населення поступово збільшуватимуться. Про це Президент України Віктор Янукович сказав в інтерв'ю «Российской газете». Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі Президента України Віктора Януковича

«До кінця цього року ми поступово збільшуватимемо соціальні виплати. Саме поступово - для того, щоб не зірвати курс, не зірвати інфляцію, не нашкодити», - сказав Глава держави, додавши, що ця програма перейде і в 2013 рік.

Президент особливо наголосив: програма проголошених ним соціальних ініціатив не є одноразовою акцією. «У 2004 році ... ми збільшили пенсії в 2,5 раза. Мінімальна пенсія тоді була 107 гривень, відтак ми збільшили пенсії - 279 гривень і навіть 40 копійок. І опоненти говорили, що це одноразова акція. А сьогодні у нас прожитковий мінімум 1000, десь 1070 гривень», - сказав Віктор Янукович.
За словами Президента, сьогодні до державного бюджету країни почали надходити додаткові доходи - відтак потрібно перш за все справедливо вчинити по відношенню до громадян.«Все те, що я запропонував уряду здійснити, звісно, несе завжди певні ризики, але ми розуміємо, заради чого ми на них ідемо», - підкреслив Президент.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool