Протягом першого кварталу Центрами обслуговування платників Кіровоградщини надано майже 19 тисяч адмінпослуг

Квітень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 785 | Коментарі: 0

Для створення максимально комфортних умов платникам при всіх територіальних органах Міндоходів Кіровоградської області створені та працюють 22 Центри обслуговування платників.

Сервісні центри мають зручну структуру для відвідувачів та надають великий перелік послуг: реєстрація, консультація, надання адміністративних послуг, проведення звірок, прийом звітності, видача довідок, робота приймальні громадян. До того ж, крім роз’яснень з питань податкового законодавства, відвідуючи Центри обслуговування, платники можуть отримати кваліфіковані консультації з питань державної митної справи.
Із повним переліком послуг, які надають Центри обслуговування, а також порядком їх надання, платники податків можуть ознайомитися в зручний для них спосіб, як на субсайті територіальних органів Міндоходів у Кіровоградській області kr.minrd.gov.ua в розділі „Центри обслуговування”, так і на інформаційних стендах безпосередньо в ЦОП.
Загалом, протягом І кварталу 2014 року до Центрів обслуговування платників звернулося більше 173 тисяч громадян та платників податків Кіровоградської області. Крім того, Центрами прийнято близько 400 тисяч звітів, надано близько 12 тисяч консультацій з питань податкового та митного законодавства та близько 19 тисяч адміністративних послуг. Зокрема, із числа наданих адміністративних послуг: видано 10744 карток платника податків (ідентифікаційний номер); проведено 1070 реєстрацій книг обліку розрахункових операцій та 396 реєстрацій розрахункових книжок; видано 1218 довідок про відсутність заборгованості зі сплати податків.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool