Протягом першого кварталу 2012 року платники податків Кіровоградщини перерахували до бюджетів усіх рівнів 473,7 млн. грн.

Квітень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1040 | Коментарі: 0

Більше 174,9 млн. грн. з цієї суми надійшло до державного бюджету. Це на 6,5 відсотка більше, ніж в аналогічному періоді 2011 року. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Такого результату вдалося досягти за рахунок надходження основних бюджетоформуючих платежів. Так, протягом цього часу державна скарбниця отримала 59,4 млн. грн. податку на прибуток підприємств та 97,3 млн. грн. податку на додану вартість.

Не менш результативною виявилася робота співробітників органів державної податкової служби регіону по наповненню місцевих бюджетів. Завдяки взаємодії із платниками податків протягом січня-березня 2012 року до них зібрано 298,8 млн. грн., або 109,3 відс. до доведеного завдання. Це на 42,8 млн. грн. більше, ніж протягом відповідного періоду 2011 року.
Проведений аналіз довів, що збільшення надходжень місцевих бюджетів відбулося за рахунок надходження податку на доходи фізичних осіб – до них перераховано 225,7 млн. грн. цього платежу, додатково – 26,9 млн. грн. та плати за землю – зібрано 52,5 млн. грн., додатково – 13,3 млн. грн.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool