Протягом місяця кіровоградці мають можливість добровільно здати зброю

Листопад 01, 2013 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

У період з 1 по 30 листопада 2013 року на території держави та Кіровоградської області зокрема проводиться місячник добровільної здачі в органи внутрішніх справ зброї, спеціальних засобів самозахисту, вибухових матеріалів та боєприпасів.

Загалом протягом минулого року до органів внутрішніх справ області громадянами добровільно здано 180 одиниць вогнепальної зброї, 58 пристроїв самозахисту, 1400 штук боєприпасів до різних видів зброї.
За порушення порядку зберігання, перереєстрації вогнепальної мисливської зброї 605 власників притягнуто до адмінвідповідальності, у них вилучено 280 мисливських рушниць.
Звертаємо увагу, що громадяни, які добровільно здадуть зброю, звільняються від кримінальної та адміністративної відповідальності, а зброя, яка дозволена до реєстрації, а це – мисливська та газова, може бути за їх бажанням зареєстрована у власність в установленому порядку.
Зброю можна здати в орган внутрішніх справ за місцем проживання. Довідки за телефонами: (0522) 39-70-25, 24-74-95.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool