Протягом минулої доби на Кіровоградщині у екосистемі виникло 16 займань

Вересень 03, 2019 | Новини | Переглядів: 391 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 16 разів виїздили на гасіння сухої рослинності та сміття на відкритих територіях.

Так, п’ять разів гасили такі пожежі бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький (вул. Героїв України, Шосейна, Євгена Тельнова в обласному центрі та с. Шевченкове). Тричі ліквідовували займання рятувальники 2-го ДПРЗ м. Олександрія (вул. Кільцева, Козацька та Декабристів). Двічі виїздили вогнеборці 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка (с. Івангород та поблизу райцентру). 

Також на ліквідацію аналогічних загорянь залучались бійці 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка (с. Трепівка), 21-ї ДПРЧ м. Гайворон (с. Солгутове), 22-ї ДПРЧ смт Устинівка (поблизу райцентру), 32-ї ДПРЧ (с. Новий Стародуб), 34-ї ДПРЧ смт Смоліне (поблизу райцентру) та 31-ї ДПРЧ смт Новоархангельськ (с. Володимирівка).

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool