Протягом доби, що минула, вогнеборці Кіровоградщини ліквідували 5 загорань

Травень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини ліквідували 5 загорань у житловому секторі та екосистемах області.

Так, рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини тричі залучались на гасіння пожеж у м. Світловодську.

Перший виклик надійшов о 14:45: на вул. Конько сталось загорання 20 м2 господарчої споруди та 10 м3 дров на відкритій території. Наступне повідомлення про пожежу надійшло о 20:51 з вул. Героїв України районного центру. Рятувальники 17-ї ДПРЧ, які прибули на виклик, з’ясували, що горіло 0,5 м2 моторного відсіку автобуса «Ikarus 250». Ще одна пожежа сталась на території Павлівської селищної ради м. Світловодськ. Там горіло 200 м2 сміття на відкритій території. Це загорання було ліквідовано бійцями 17-ї ДПРЧ о 21:48.

Крім цього, боролись з пожежами рятувальники 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське. Там на вул. Свободи у с. Грушка Благовіщенського району сталась пожежа 24,5 м2 господарчої споруди та 2 м3 дров на території приватного домоволодіння. О 16:42 пожежу було локалізовано та о 17:20 – ліквідовано. Також рятувальники 22-ї ДПРЧ смт Устинівка подолали загорання 100 м2 сміття та сухої трави на відкритій території на вул. Ювілейна смт Устинівка.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool