Протягом доби на території Кіровоградщини виникло 4 пожежі

Листопад 04, 2018 | Новини | Переглядів: 699 | Коментарі: 0

За добу, що минула пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області ліквідували 4 пожежі різного характеру.

Так, 3 листопада бійці 15-ї ДПРЧ смт Добровеличківка двічі залучались на ліквідацію пожеж сміття на відкритих територіях районного центру (30 м2 сміття на вул. Європейській та 15 м2 сміття на вул. Центральній).

Вже 4 листопада о 01:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Миру с. Перегонівка Голованівського району.

Як з’ясувалось, там горіло 15 м2 покрівлі приватного житлового будинку. О 02:12 пожежу було локалізовано та о 02:20 – ліквідовано. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівськ.

О 04:15 виникло загоряння на вул. Леваневського м. Кропивницький. Після прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події з’ясувалось, що горить 16 м2 сміття та сухої трави, а також 1 м3 дров на території присадибних ділянок двох сусідніх приватних домоволодінь.

О 04:59 пожежу було локалізовано та о 05:54 – ліквідовано. На гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

У всіх випадках травмованих та загиблих немає. Причину пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool