Протягом доби на Кіровоградщині вогнеборці ліквідували 4 загорання у житловому секторі

Березень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 776 | Коментарі: 0

28 лютого 10:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Калиновій у с. Червоносілля Петрівського району.

Як з’ясувалось, виникла пожежа 5 м2 перекриття приватного житлового будинку. Силами рятувальників 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове та місцевої пожежної команди с. Новий Стародуб о 11:30 пожежу було локалізовано та о 15:22 – ліквідовано.

О 13:28 надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Перемоги с. Свірневе Голованівського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіло 45 м2 покрівлі гаража та автомобіль «Skoda Octavia». Силами вогнеборців о 14:25 пожежу було локалізовано та о 15:20 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівська та місцева пожежна команда с. Молдовка.

О 18:23 сталась пожежа на вул. Антонова с. Родниківка Олександрівського району. Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що у приватному житловому будинку горять речі домашнього вжитку на площі 15 м2. О 20:05 пожежу було локалізовано, о 20:28 – ліквідовано. До гасіння залучалось 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка та місцева пожежна команда «Родниківське».

Вже 1 березня о 01:28 виникла пожежа на вул. Чкалова у м. Знам’янка. На момент прибуття рятувальників на місце виклику горіло 1,5 м2 перекриття житлового будинку. О 01:47 пожежу було локалізовано, о 02:06 – ліквідовано. До гасіння пожежі було залучено 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки м. Знам’янка та відомча пожежна охорона ст. Знам’янка.
У всіх випадках травмованих та загиблих не виявлено. Причину пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool