Процедура виділення землі учасникам АТО у Кіровограді буде відкритою і прозорою, - Олександр Грабенко

Лютий 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1424 | Коментарі: 0

Процедура виділення земельних ділянок учасникам АТО у Кіровограді буде здійснюватися максимально відкрито, публічно і прозоро. На цьому наголосив заступник міського голови Олександр Грабенко під час прес – конференції у міській раді сьогодні, 9 лютого.

Упорядкувати процес, зробити його рівним для усіх учасників антитерористичної операції має спеціальне Положення про виділення землі такій категорії громадян.

Розробка Положення знаходиться у стадії завершення і найближчим часом його проект буде розміщений на сайті міської ради, повідомив Олександр Грабенко. Заступник міського голови закликав засоби масової інформації, громадськість міста активно долучитися до обговорення такого Положення та внести власні коструктивні пропозиції. - Передбачається, - звернув увагу Олександр Грабенко, що у міській раді буде утворена офіційна черга з усіх учасників АТО. Сьогодні з цього питання вже звернулися близько тисячі осіб і цей процес триває. А порядок і черговість виділення земельних ділянок контролюватиме спеціально створена комісія, куди увійдуть депутати місцевих рад, представники громадських організацій, військових частин, які беруть участь у бойових діях, військового комісаріату, поліції, СБУ тощо і яка буде працювати відповідно до затвердженого Положення. Те, що сьогодні міська рада у земельних питаннях віддає пріоритет учасникам АТО підтвердив під час прес – конференції і голова профільної постійної депутатської комісії Юрій Деркаченко. - Це легко прослідкувати за протоколами засідання земельної комісії, - підкреслив Юрій Деркаченко. – Комісія завжди відкрита для журналістів і громадськості.

Проблемою залишається фактична відсутність землі на території Кіровограда, яку б можна було розподілити. Допомогти вирішити цю проблему має прийняття рішення, яким будуть встановлені межі міста і у міській раді триває постійна робота над його проектом, запевнив Олександр Грабенко. Для цього ведуться достатньо складні переговори з оточуючими обласний центр сільськими радами. Учасники АТО прихильно ставляться до упорядкування системи створення черги і виділення земельних ділянок тим, хто цього заслужив на полі бою. Це підтвердив радник міського голови з питань АТО Віктор Танцюра, який тримає постійний зв’язок з військовослужбоцями та їхніми родинами. -

Переконаний, спільними зусиллями ми наведемо порядок у земельних питаннях,- переконаний Віктор Танцюра. - Для всіх учасників АТО існуватиме одна черга, яка буде прозорою, оприлюдненою на сайті міської ради.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool