Протест прокурора на постанову судді

Жовтень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1209 | Коментарі: 0

Реагуючи на скаргу жительки одного з сіл, прокурор Добровеличківського району вніс протест на постанову суду про притягнення її до адміністративної відповідальності.

У вересні поточного року згідно з постановою судді Добровеличківського району дану громадянку притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу понад 5 тис. грн. за вчинення адміністративного правопорушення. Жінку звинувачено в порушенні встановлених правил надання житла іноземцю, який незаконно перебував на території України. Втім, перевіркою прокуратури встановлено, що іноземець весь цей час проживав за іншою адресою. Тому в діях заявниці відсутній склад адміністративного правопорушення.
Наразі документ прокурорського реагування знаходиться на розгляді.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool