Прокурором міста Кіровограда виявлено незаконну витрату бюджетних коштів більш як на пів мільйона гривень

Березень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1544 | Коментарі: 0

Прокуратурою міста Кіровограда порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст.364 Кримінального кодексу України. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Її порушено за фактом зловживання службовим становищем членами конкурсної комісії, які, згідно з розпорядженням Голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 28 березня 2008 року, виконували обов’язки щодо розпорядження державними коштами. Внаслідок умисного використання членами конкурсної комісії в інтересах третіх осіб наданих їм повноважень, протягом 2008 року одне з фермерських господарств незаконно отримало компенсацію на здешевлення відсоткової ставки за залученим кредитом. Цим спричинило тяжкі наслідки державі. Незаконна витрата бюджетних коштів становить 567 тисяч гривень.

Наразі прокуратурою міста Кіровограда у справі проводиться досудове слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool