Прокурором Долинського району внесено припис приватному підприємцю у зв`язку з незаконним використанням Артезіанської свердловини

Серпень 25, 2011 | Новини | Переглядів: 1400 | Коментарі: 0

Прокуратурою Долинського району проведено перевірки щодо додержання вимог Кодексу України про надра на території міста Долинська. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

В ході проведення перевірки, серед іншого, встановлено, що місцевий підприємець використовує артезіанську свердловину, що перебуває на балансі очолюваного ним ПП. Артезіанська свердловина, як і належить, використовується для видобутку прісних вод. Втім, без отримання спеціального дозволу (ліцензії) на користування надрами.
У зв’язку з цим, прокурором району внесено припис з вимогою усунути порушення чинного законодавства.
Принагідно додамо, що це вже не перший аналогічний випадок порушення вимог Кодексу України про надра на території області, виявлений органами прокуратури Кіровоградщини у поточному році.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool