Прокурор вніс протест на рішення сесії міськради щодо теплопостачання

Грудень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1362 | Коментарі: 0

В порядку правозахисної діяльності прокуратурою Долинського району внесено протест на рішення Долинської міської ради «Про стан теплопостачання міста Долинська та його перспективний план». Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Останнє суперечить чинному законодавству і підлягає приведенню його у відповідність з ним. З’ясовано, що у рішенні сесії йдеться про нові умови облаштування індивідуального опалення в окремих квартирах жителів міста. Тим часом, порядок нарахування та обсяги плати за послуги централізованого теплопостачання споживачам, які виявили бажання від’єднатися від мереж централізованого опалення та відмовилися від послуг ТОВ «Долинські об’єднані мережі», не відноситься до компетенції сесії міської ради. До того ж, згаданим рішенням не визначено механізм порядку дій та заходів по недопущенню самовільного влаштування опалення в окремих квартирах жителів мікрорайонів міста.

Рішення сесії міськради має бути приведене у відповідність із законом у 10-денний термін.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool