Прокурор наполіг на суворішому покаранні матері, яка умисно заподіяла смерть власній дитині

Вересень 15, 2011 | Новини | Переглядів: 1280 | Коментарі: 1

Колегія суддів судової палати у кримінальних справах апеляційного суду Кіровоградської області розглянула апеляцію прокурора, який брав участь у розгляді справи судом першої інстанції, й скасувала попередній вирок Долинського районного суду – сім років позбавлення волі - щодо громадянки С. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Наразі жінку визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 п.2 ст. 115 Кримінального кодексу України, й призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.
Суть справи зводиться до того, що 25-річна мешканка селища міського типу Новгородка, перебуваючи у роздратованому стані (безсоння та тривалий плач дитини) задушила ковдрою власного 13-місячного сина. Труп у двох поліетиленових пакетах винесла до напіврозваленого будинку й повідомила міліцію про нібито зникнення хлопчика.
Даний вирок може бути оскаржений протягом одного місяця.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool