Прокуратурою проведено перевірку ДП «Трест «Олександріярозрізбуд» та «Управління по бурінню технічних свердловин»

Серпень 31, 2011 | Новини | Переглядів: 1683 | Коментарі: 0

Прокуратурою області проведено перевірку додержання вимог «Про оплату праці», «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», Кодексу законів про працю України в діяльності Державних підприємств «Трест «Олександріярозрізбуд» та «Управління по бурінню технічних свердловин». Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області.

В діяльності названих ДП виявлено значні порушення в сфері гарантованих державою прав і свобод громадян.
Зокрема на вищевказаних підприємствах буровугільного комплексу Кіровоградщини (місто Олександрія) не виконуються вимоги законодавства у сфері праці. Ігноруються завдання, визначені відповідними Указами Президента України.
Станом на липень 2011 року заборгованість із виплати заробітної плати перед працівниками названих тресту та управління склала 3, 6 млн. грн.
У зв’язку з цим, прокуратурою області на адресу міністра енергетики та вугільної промисловості України скеровано подання. У документі ставиться питання про вжиття заходів щодо усунення виявлених порушень.
Наразі подання знаходиться на розгляді.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool