Прокуратурою проведено перевірки додержання прав дітей на відпочинок, оздоровлення та змістовне дозвілля

Серпень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 1477 | Коментарі: 0

Протягом липня-серпня органами прокуратури області з залученням відповідних фахівців проведено перевірки додержання прав дітей на відпочинок, оздоровлення та змістовне дозвілля. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

В ході перевірок виявлено порушення вимог законів України "Про оздоровлення та відпочинок дітей", "Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення", « Про пожежну безпеку» та інших.
Зокрема, не скрізь чинному законодавству відповідала готовність дитячих оздоровчих закладів ще до початку їх роботи. Ряд порушень прав дітей допускалися в ході безпосереднього оздоровлення та відпочинку.
Всього ж, за результатами перевірок міжміськрайпрокурорами внесено 28 приписів та подань, принесено 1 протест, порушено 19 дисциплінарних проваджень. На даний час до дисциплінарної відповідальності притягнуто 40 посадових осіб, з них 4 – посадовців органів контролю. Ряд документів перебуває на розгляді.
За узагальненими матеріалами прокуратурою області внесено подання керівництву облдержадміністрації.
Наразі даний документ прокурорського реагування перебуває на розгляді.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool