Прокуратурою порушено кримінальну справу відносно службових осіб фермерського господарства

Вересень 01, 2011 | Новини | Переглядів: 1514 | Коментарі: 0

За ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 172 Кримінального кодексу України, прокуратурою Бобринецького району порушено кримінальну справу за фактом грубого порушення законодавства про працю службовими особами одного з фермерських господарств названого району. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області.

В порушення Конституції України, Законів України «Про оплату праці» та «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», Кодексу законів про працю України керівники ФГ тривалий час використовували найману працю шести осіб без укладення трудових договорів та оформлення трудових книжок. Зрозуміло, що не вівся табель робочого часу. Не нараховувалась належним чином заробітна плата й не нараховувались обов’язкові державні платежі. Не йшла мова й про надання відпусток та оплату лікарняних найманим працівникам.
Принагідно додамо, що постраждалі, відчувши грубе порушення законодавства про працю, звернулися про допомогу до прокурора області.
Наразі досудове слідство у справі проводить прокуратура Бобринецького району.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool