Прокуратурою порушено кримінальну справу стосовно хабарника з кримінально-виконавчої служби

Березень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1295 | Коментарі: 0

 В рамках правозахисної роботи органами прокуратури області проводиться цілеспрямована антикорупційна діяльність. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області.

Наразі, за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст. 368 (одержання хабара) та ч.3 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України, прокурором Гайворонського району порушено кримінальну справу відносно працівника кримінально-виконавчої служби. Встановлено, що посадовець вимагав від умовно засудженого, що перебував на обліку, хабара у розмірі 6 тисяч гривень за надання незаконної довідки про вже нібито відбуте покарання. Таким чином, засуджений сподівався без проблем вибути за межі України. Співробітниками прокуратури, міліції та внутрішньої безпеки управління Департаменту України з питань виконання покарань Кіровоградської області хабарника було спіймано «на гарячому».

Досудове слідство проводиться прокуратурою Гайворонського району.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool