Прокуратурою області порушено кримінальну справу відносно одного з голів райдержадміністрацій та керівника апарату цієї ж РДА

Липень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1600 | Коментарі: 1

Виконуючим обов’язки прокурора області порушено кримінальну справу відносно голови однієї з районних державних адміністрацій Кіровоградщини та керівника апарату цієї ж РДА за фактом зловживання ними своїм службовим становищем та одержання за попередньою змовою шляхом вимагання хабара у сумі 5 тисяч гривень. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Встановлено, що вказані особи, використовуючи своє службове становище, всупереч інтересам служби з корисливих інтересів одержали від приватного підприємця хабар за не проведення контролюючими органами району у подальшому перевірок додержання вимог законодавства у виробничій діяльності його підприємства.
При передачі другої частини хабара посадовці були затримана на «гарячому» працівниками прокуратури та УСБУ в області.
Принагідно додамо, що голова РДА водночас є й депутатом районної ради, а керівник апарату - депутатом міської ради.
Кримінальну справу порушено за ознаками складу злочинів, передбачених ч.3 ст.368 та ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України.
Стан розслідування кримінальної справи прокуратурою області взято на контроль.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool