Прокуратурою міста Олександрії стосовно директора ОФ "Віра-Сервіс" порушено кримінальну справу

Серпень 08, 2011 | Новини | Переглядів: 1291 | Коментарі: 0

Прокуратурою міста Олександрії за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст. 365 та ч.2 ст. 382 Кримінального кодексу України, порушено кримінальну справу стосовно директора Олександрійської фірми «Віра-Сервіс». Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області.

У ході прокурорської перевірки за колективним зверненням працівників фірми про невиплату заробітної плати виявився факт перевищення названим керівником службових повноважень при розпорядженні майном підприємства. Внаслідок чого останньому спричинено збитки. Крім того, протиправні дії директора ОФ «Віра-Сервіс» поєднані з невиконанням судового рішення, що набрало законної сили. Попри те, що було порушено провадження про банкрутство підприємства, його директор, без погодження з розпорядником майна, уклав договори купівлі-продажу арештованого й описаного державними виконавцями майна підприємства.
Досудове слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool