Прокуратура: Заявлено позов до фермерського господарства

Січень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1562 | Коментарі: 0

В ході здійснення правозахисної діяльності прокуратурою Долинського району виявлено порушення у сфері фінансового законодавства. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Перевіркою встановлено, що на даний час одне з фермерських господарств району, отримавши в 2008 році на поворотній основі фінансову підтримку (допомогу) від Кіровоградського відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств на кількарічний термін для виробництва, переробки та збуту сільськогосподарської продукції, не виконує визначений в договорі графік повернення бюджетних коштів. Крім того, не відреагувало на претензійний лист від КВ УДФ ПФГ з вимогою повернути борг з урахуванням штрафних санкцій.
Тим часом, відповідно до розрахунку суми боргу, станом 01.11.2011 року фермерським господарством вже не виплачена заборгованість у сумі 35 тис. грн.
Прокуратурою району в інтересах держави, в особі Українського державного фонду підтримки фермерських господарств, за дорученням якого виступає його кіровоградське відділення, заявлено позов до керівника згаданого фермерського господарства.
Наразі позов перебуває на розгляді.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool