Прокуратура захищає інтереси громадян, яким несвоєчасно виплачують заробітну плату

Квітень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1116 | Коментарі: 0

Прокуратурою Кіровського району міста Кіровограда проведено перевірку додержання законодавства про працю в Кіровоградському комунальному підприємстві по утриманню шляхів Головного управління житлово–комунального господарства. За результатами перевірки виявлено несвоєчасну оплату праці працівникам підприємства. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Так, станом на 15 березня заборгованість по заробітній платі (термін утворення якої є січень – лютий) становить тут понад 378 тис. грн. 

Оскільки у зв’язку з невиплатою заробітної плати у працівників підприємства склалося скрутне матеріальне становищем, а через відсутність необхідних юридичних знань вони неспроможні самостійно захистити свої права, їх інтереси репрезентував прокурор.
Зокрема, на даний час прокуратурою Кіровського району міста Кіровограда до суду спрямовано вже 77 заяв про видачу судового наказу на виплату заробітної плати. 20 із них задоволено. За втручання прокурора виплачено 59 тис. грн. заборгованості із заробітної плати.
Робота у даному напрямку триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool