Прокуратура вживає заходи, щоб сільськогосподарське ТОВ повернуло самовільно зайняту ним державну землю

Березень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1311 | Коментарі: 0

Господарський суд Кіровоградської області частково задовольнив позовну заяву прокурора Новоукраїнського району в інтересах держави щодо повернення одним із СТОВ самовільно зайнятих земельних ділянок. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Як пояснила начальник відділу представництва інтересів громадян і держави в судах Анна Володіна, позовні вимоги обґрунтовувались матеріалами перевірки дотримання вимог земельного законодавства, здійсненої державним інспектором з контролю за використанням та охороною земель у Новоукраїнському районі. В документах ішлося про те, що дане сільгосппідприємство самовільно без відповідно оформлених документів використовує землі державної власності.

Рішенням суду СТОВ зобов’язано повернути Новоукраїнській районній державній адміністрації самовільно зайняті орні та засаджені садом земельні ділянки площею понад 114 га. Також на користь Новоукраїнської міської ради стягнуто понад 111 тис. грн. шкоди, заподіяної внаслідок самовільного зайняття земель.
Наразі судове рішення оскаржено відповідачем в апеляційному порядку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool