Прокуратура вважає рішення суду незаконним і готує апеляцію

Травень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1123 | Коментарі: 0

Мова йде про рішення Ленінського районного суду міста Кіровограда, прийняте учора 17 травня, яким відправлено на додаткове розслідування матеріали кримінальної справи відносно депутата Компаніївської районної ради, який скоїв смертельне ДТП. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

На думку прокуратури, рішення Ленінського районного суду є незаконним. Оскільки досудове слідство проведене якісно і в повному обсязі. Затягування ж розгляду цієї резонансної кримінальної справи може мати негативний суспільний резонанс. Тому прокуратура області готує апеляцію.

Нагадаємо, що 20 серпня 2011 року, перебуваючи за кермом легковика у стані сильного алкогольного сп’яніння, дана особа скоїла порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть двох людей, в тому числі трирічного хлопчика.
За даним фактом за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України, прокурором області було порушено кримінальну справу, досудове слідство по якій проводилось прокуратурою Ленінського району м. Кіровограда. 19 листопада минулого року кримінальну справу з обвинувальним висновок направлено до Ленінського районного суду для розгляду по суті .
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool