Прокуратура виявила порушення в діяльності посадовців Підвисоцької сільської ради

Лютий 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1212 | Коментарі: 0

В ході здійснення правозахисної діяльності прокуратурою Новоархангельського району виявлено порушення ряду законів у роботі Підвисоцької сільської ради. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Так, прокурорською перевіркою встановлено, що в даній сільраді досі не визначено посадову особу для організації роботи відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації». До того ж, в порушення вимог названого закону, у встановлений термін не було забезпечено оприлюднення 7 проектів рішень дев’ятої сесії шостого скликання Підвисоцької сільської ради. Тому всі зазначені проекти опротестовані прокуратурою Новоархангельського району як такі, що прийняті з порушенням строків їх оприлюднення.

Крім того, в діяльності посадових осіб Підвисоцької сільської ради виявлено грубі порушення вимог Земельного кодексу України, Цивільного кодексу України та Закону України «Про звернення громадян». На підставі цього на розгляд сесії Підвисоцької сільської ради внесено подання. В ньому, зокрема, ставиться питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності трьох посадових осіб, у тому числі й особисто Підвисоцького сільського голови.
Наразі документи прокурорського реагування перебувають на розгляді.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool