Прокуратура: У Кіровограді продовжує діяти старий тариф за проїзд

Квітень 29, 2011 | Новини | Переглядів: 2647 | Коментарі: 12

      28 квітня на засіданні сесії Кіровоградської міської ради депутати відхилили протест прокурора міста Кіровограда, принесений на  рішення виконавчого комітету міської ради від 7 квітня 2011 року «Про погодження вартості разового проїзду одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування». Мова йде про підвищення вартості проїзду у міських маршрутних таксі до 2 гривень. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області.

      У зв’язку з тим, що вказане рішення прийняте з порушенням вимог чинного законодавства і є незаконним, прокуратура міста Кіровограда подала позов до окружного адміністративного суду області про його скасування.

       Зважаючи на вищевикладене, звертаємо увагу громадськості, що рішення виконкому Кіровоградської міської ради про підвищення з 25 квітня цього року вартості проїзду у маршрутному таксі до 2 гривень призупинено, допоки позов прокурора  не буде розглянуто судом.

         Продовжує діяти старий тариф за проїзд  1 грн. 50 коп.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool