Прокуратура скерувала до суду справу високопосадовця, викритого на спробі дати хабара прокурору

Травень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 796 | Коментарі: 0

Прокуратурою Кіровоградської області завершено досудове розслідування у справі відносно керівника ДУ «Кропивницька установа виконання покарань № 14», який пропонував прокурору неправомірну вигоду.

Слідством встановлено, що високопосадовець, замість того, щоб усунути суттєві порушення в діяльності установи, на які неодноразово вказувала прокуратура, за кошти у сумі 2400 грн та інші матеріальні цінності намагався домовитися аби прокурор їх «не помічав», а також не ініціював питання про притягнення його, як керівника, до відповідальності за документами прокурорського реагування.

Обвинувальний акт відносно посадовця за ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) та ч. 2 ст. 172 (грубе порушення законодавства про працю) Кримінального кодексу України скеровано до суду до розгляду по суті. За скоєне обвинуваченому загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, керівника виправної установи було затримано 18 жовтня 2017 року прокуратурою області спільно з працівниками служби безпеки в області та за участі Генеральної інспекції ГПУ.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool